Szolgáltatások

Az Aranyszem Optika 2000-ben nyitotta meg ajtaját vásárlói előtt.

Üzleteinkben több száz szemüvegkeret közül válogathat, kínálatunkban igyekszünk a lehető legszélesebb igényeket kielégíteni.

Optikánk munkatársai folyamatosan azt a célt tűzik maguk elé, hogy az Ön látását a lehető legmagasabb szintre emeljék. Rendelkezünk a legmagasabb szintű szakmai képesítésekkel (Optometrista - kontaktológus diploma, látszerész - mester vizsga), folyamatosan tovább képezzük munkatársainkat, valamint a világon ma elérhető legkorszerűbb vizsgálati eljárásokat és műszereket használjuk.

A hozott szemüvegrecept vagy akár az általunk végzett vizsgálat alapján, szakértő kollégánk segít a vásárló igényeinek leginkább megfelelő szemüveglencse típus kiválasztásában is.

A teljes nyitva tartási idő alatt bármikor, előzetes bejelentkezés alapján a 15-20 percig tartó és teljesen fájdalommentes látásvizsgálaton, mely során hozzáértő optometristánk megállapítja az Önnek megfelelő szemüveghez szükséges dioptriát.

Előzetes időpont egyeztetést követően szemész szakorvosi vizsgálat igényelhető.

Tatai Betegeink teljes körű ellátását a sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező szemész orvos: Dr. Stettler Márta főorvos látja el. Tatabányán a betegeket fogadja: Dr. Bartha Erika szemész

Orvosaink az aktuálisan szükséges szemüveg korrekció megállapításán túl egyéb szűrővizsgálatok elvégzésével várják a kedves pácienseinket:

  • vérnyomás, cukorbetegség, meszesedés által kialakult szemfenéki elváltozások mértékének megállapítása
  • zöldhályog (glaucoma) és szürkehályog diagnosztizálása, ellátása
  • pajzsmirigy speciális szemészeti vizsgálata

A szakorvosi vizsgálat mellett a hét minden napján optometrista szemvizsgálatra is van lehetőség.

A helyben elhelyezkedő műhelynek köszönhetően szemüvege akár egy órán belül elkészülhet.

Kollégáink további, azonnal igénybe vehető szolgáltatásokkal is rendelkezésére állnak, mint kisebb javítások illetve szemüvegének beállítása.