Szolgáltatások

Az Aranyszem Optika 2000-ben nyitotta meg ajtaját vásárlói előtt.

Üzleteinkben több száz szemüvegkeret közül válogathat, kínálatunkban igyekszünk a lehető legszélesebb igényeket kielégíteni.

Optikánk munkatársai folyamatosan azt a célt tűzik maguk elé, hogy az Ön látását a lehető legmagasabb szintre emeljék. Rendelkezünk a legmagasabb szintű szakmai képesítésekkel (Optometrista - kontaktológus diploma, látszerész - mester vizsga), folyamatosan tovább képezzük munkatársainkat, valamint a világon ma elérhető legkorszerűbb vizsgálati eljárásokat és műszereket használjuk.

A hozott szemüvegrecept vagy akár az általunk végzett vizsgálat alapján, szakértő kollégánk segít a vásárló igényeinek leginkább megfelelő szemüveglencse típus kiválasztásában is.

A teljes nyitva tartási idő alatt bármikor, előzetes bejelentkezés alapján a 15-20 percig tartó és teljesen fájdalommentes látásvizsgálaton, mely során hozzáértő optometristánk megállapítja az Önnek megfelelő szemüveghez szükséges dioptriát és akár szürkehályog szűrést is végez.

A helyben elhelyezkedő műhelynek köszönhetően szemüvege akár egy órán belül elkészülhet.

Kollégáink további, azonnal igénybe vehető szolgáltatásokkal is rendelkezésére állnak, mint kisebb javítások illetve szemüvegének beállítása.